BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Oct 16, 2011

i miss you ,

sekolah. loceng dah bunyi, capital I nampak cikggu berdiri dekat dataran kejat sambil menyuruh pelajar yang lambat untuk bergerak pantas menuju ke barisan kelas masing. macam biase capital I selalu lambat datang sekolah. so capital I dengan pantasnya berjalan menuju ke barisan kelasnya. sampai sahaje capital I di barisan kelas nye capital I melihat tempat duduk yang biase capital I duduk   iaitu di belakang capital M kini didiami  oleh capita A. capital I diam dan duduk di belakang capital Y. 

lepas habis je perhimpunan pagi, mcm biase guru bertugas mengarahkan semua pelajar bangun dan bergerak ke kelas dewan kerana pada hari ini akan diadakan majlis perpisahan guru kanan bahasa iaitu pn. alauyah. setelah selesai majlis tersebut kami diarah kan untuk pulang ke kelas masing-2 dalam barisan. capital I bangun dann bergerak menuju ke capital M, capital I menegur capital M " mira..........." kemudian capital M membalas teguran capital I "ziera........" tiba-2 sura pengawas dari depan mengarahkan kami untuk bergerak pulang ke kelas, capital M terus menuju ke hadapan capital A lalu meningal kan capital I seorang-2 di belakang. sampai sahaja di tangga seperti biase buah hati capital I menungu capital I untuk berjalan menuju ke kelas bersama-2. capital melihat capital M berjalan di sebelah capital A tanpa menghiraukan capital I di belakang nya.

sampai sahaja capital I di koridor kelasnya capital i mengucapkan perkataan BYE  kepada buah hati nya tadi lalu capital I masuk kelasnya menuju ke tempat duduk nya. capital I melihat capital M sedang sibuk berbual dengan capital A di hadapan, lalu capital I tidak menghiraukan capital M sambil membuku buku sainsnya.

lselesai sahaja kelas agama kami seperti biase kami semua diarahkan untuk menuju kekantin untuk rehat. capital M meningalkan capital I lalu berjalan bersama-2 capital A menuju ke kantin. capital dengan muka sedihnya mengajak capital Y dan capital W untuk turun rehat bersamanya.sampai sahaja di kantin capital I melihat capital M dan capital sedang membeli makanan, lalu capital I mengajak capital W untuk membeli makanan bersamanya. setelah selesai makan, capital I dan rakan-2 nya bergerak menuju pulang ke kelas. capital I melihat capital M dan capital A berjalan bersama-2 tanpa menghiraukan rakan-2 yang lain.

di kelas capital I menegur capital M " hmm, mira dah ada aimi lupa dekat kita..sampai hati kan ?...hmm" lalu capital M berkata " alololo mane ada.... alaaa iera touching lah pulak..jangan lah touching...alololo." capital I ingin menangis apabila capital M berkata begitu, namun capital I tahan dan bersabar, capital I terus menuju tempat duduknya dan meningalkan capital M. capital M menarik tangan capital I untuk di pujuk lalu capital I berkata " dah la.. pergi lah dekat aimi hang...ak dah ada yanie and wawa sekarang..pergi lah bekat aimi tuh.." capital M diam lalu duduk di tempat nya .

pada waktu terakhir iaitu waktu sejarah,capital Y menghulurkan sepucuk surat kepada capital I. capital I membaca surat yang di tulis capital M untuk capital I dengan perasaan ingin memujuk capital I, tetapi capital I tidak mengendahkan surat itu, sedang asyik belaja cikgu membahagikan kami kepada 4 kumpulan pada waktu itu capital M diarahkan untuk memasuki kumpulan capital I. capital I masih tidak mengendah kan capital M, capital M memandang capital I lalu menarik tangan capital I namun capital I mengeras dan berpaling pandangan kepada capital Y.

setelah tamat kelas terakhir kami diarahkan untuk pulang, capital I mengambil beg nya lalu menuju ke dataran lalu capital I menuju ke arah buah hatinya lalu pulang bersama, capital I bermonolog sendiri " i miss you mira , ak harap sangat kau tak lupakan ak.. ak sayangkan kau sangat.."
I MISS YOU