BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Oct 18, 2011

i miss you dear :'(

harini merupakan hari menjawab peperiksaan akhir tahun selaras perak. seperti biase waktu petang muncul En.S selalu ada dengan Pn.I tapi harini tak, ibu En.S menyatakan kepada En.S bahawa peperiksaan kali ini En.S tidak dibenarkan untuk keluar mana-2. ibu kepada En.S meminta En.S untuk berada di rumah dan megulangkaji. pada petang tersebut En.S dan Pn.I sudah berjanji untuk berjumpa.

pada petang tersebut, pn.I menunggu En.S untuk bertemu denganya. 15 min berlalu. En.S masih lagi tidak muncul. tiba-2 telefon yang dipegang Pn.I berdering menandakan satu mesej baru diterima. tanpa berfikir panjang Pn.I membuku mesej tersebut, En.S memberitahunya bahawa dia tidak dapat berjumpa dengan Pn.I. pada masa tersebut, perasaan Pn.I terus bertukar menjadi sedih.


" kenapa pulak tak boleh datang? hm " Pn.I membalas mesej En.S. " mama tak bagi, dia kata periksa kali ni kene duduk rumah. ulangkaji " En.S membalas mesej Pn.I. " hm.." balas Pn.I, Pn.I terdiam lalu bangun menuju ke biliknya.   

pada masa tersebut juga, kredit di dalam handfhune Pn.I hanya tinggal RM0.36. 30 minit berlalu, Pn.I menghadapi kebosanan yang terlalu maksimum(HAHA) lalu Pn.I mengambil keputusan untuk menelefon rakan baiknya iaitu amira. " hello..kau dekat mane? jum g cc nak? buat kerja sivik? main game? " kata Pn.I kepada rakanya. " okey jupg amek ak. kbye. "

jam menunjukan pukul 5.30 petang, setelah selesai habis meluangkan masa di " cyber cafe " Pn.I dan rakanya bergerak menuju lorong yang berdekatan dengan rumah rakanya iatu eyra. sampai sahaja di sana, beberapa rakan lelaki Pn.I sedang berlari-2 sambil memegang sebiji telur lalu membaling telur tersebut kepada rakan mereka sempena memyambut hari jadi rakan mereka. Pn.I terus mencapai telefon nya lalu menelefon En.S " sayang dekat mane? jumpe B dekat lorong kejap boleh ? nak meet. rindu? hm tak boleh ? hm tapelah .. ye.. B balik sekarang.. " Pn.I lalunya menekan butang merah yang terdapat di telefonya. " amira jum balik, mizan dah marah ni " dengan pantasnya Pn.I mencapai kunci motornya lalu bergerak pulang kerumah. 

Pn.I bermonolog " hmm.. B rindukan cyng.. cyng tak rindu B ke hmm sokay B faham . B harap esuk kita dapat jumpa k ."

 i miss you hubby , i wish you were here. i love you . so much ! i miss you Mr.S.